Error
  • You are not authorised to view this resource.

Voorpagina

Animatie Acts

 {loadposition ssaa}

 

Onze animatie acts staan bol van leuke typetjes. Onvergetelijke karakters die garant staan voor een smakelijke lach. Als act op een podium of interactief tussen het publiek.

Muzikale Acts

Of u nu zoekt naar vrolijke jaren 60 muziek of veelstemmige harmonieën van een barbershop, ons atelier draait zijn hand er niet voor om. Onze ervaren artiesten leveren muzikale wensen op maat.

 

{loadposition ssma}

 

Sprekers

Zoekt u iemand voor een presentatie, het leiden van een gesprek, een dagvoorzitter of een motivator, grappig, serieus of filosofisch, bij ons atelier kunt u altijd terecht.

 

{loadposition sssp}

 

Onze Meiden

{loadposition ssomhp}

 

Met Onze Meiden krijgt uw evenement net dat speciale karakter wat u wenst. Knappe, vlotte, intelligente meiden voor de ontvangst van uw gasten of het promoten van uw product.

Bijzondere Projecten

U zit verlegen om iets bijzonders. Niet een standaard feest maar een speciale event op maat gemaakt voor uw doelgroep. Dan zit u bij het EA op de juiste plek, het is de reden van ons bestaan.

 

{loadposition ssbp}

Evenementen

{loadposition ssev}

 

Bij een evenement komt het er op neer dat je een groot aantal faciliteiten regelt zodat alles klopt op hèt moment.  Als je denkt dat het organiseren van een evenement een vak is heb je gelijk en bel je ons.