Error
  • You are not authorised to view this resource.

Voorpagina

Over ons

Het Entertainment Atelier bestaat al zo’n 20 jaar. Destijds opgericht door Karin Bruers, is het team inmiddels uitgebreid met Bart Klomp en Bert Kampers. Het Entertainment Atelier is altijd al gespecialiseerd geweest in het bemiddelen van unieke eigen acts en het verzinnen, ontwikkelen en uitvoeren van creatieve concepten.
In nauwe samenwerking met een aantal professionals uit nagenoeg elke creatieve – en theatrale discipline, is het Entertainment Atelier altijd in staat om speciale acts, films, musicals, teksten of muziek op maat te schrijven en produceren. Op deze manier zijn al onze acts die we nu standaard bemiddelen in het verleden ontstaan.
Voor veel bureaus geldt de gouden regel: kom je er niet uit, bel dan het Entertainment Atelier. Ook voor u willen we ons uiteraard graag inzetten!

 

Heeft u vragen, wilt u iets weten, laat dan uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u binnen 24 uur terug. U kunt natuurlijk ook ons contactformulier gebruiken of ons rechstreeks bellen op 06 5049 2840.

 

{module Bel mij}

Het laatste nieuws uit de evenementenwereld

{coolfeed feed=1/}